Če imate splošno vprašanje, nas kontaktirajte preko

- telefona: +386 (1) 581 44 00
 

Če želite prijaviti neželeni dogodek se prosimo obrnite na svojega zdravnika ali farmacevta ali neposredno na nacionalni center za poročanje. Prijavo lahko oddate tudi na naslov: pv.slovenia@bayer.com, tel. 01 5814 476. Lahko jo posredujete tudi preko spletnega orodja SafeTrack, ki je na voljo v angleškem in nemškem jeziku.

Bayer jemlje varstvo osebnih podatkov zelo resno. Ravnamo v skladu z veljavnimi nacionalnimi in evropskimi predpisi o varstvu osebnih podatkov, vse posredovane podatke pa zbiramo in obdelujemo v skladu z našo izjavo Izjava o varstvu osebnih podatkov na področju farmakovigilance.

Če želite prijaviti pritožbo na kakovost zdravila, prosimo oddajte prijavo na spodaj navedeni naslov: qa.slovenia@bayer.com, tel. 01 5814 423

Če želite strokovne informacije o izdelkih, pišite na spodnji naslov:
- medicinski oddelek: mi.slovenia@bayer.com; 01 581 44 00

 

Strokovne informacije o farmacevtskih izdelkih

Za strokovne informacije o farmacevtskih izdelkih nam morate posredovati vaše osebne podatke. Vsi posredovani podatki bodo zbrani in obdelani skladno z veljavnimi nacionalnimi in evropskimi predpisi o varstvu osebnih podatkov ter skladno z »Izjavo o varstvu osebnih podatkov na področju farmacevtskih izdelkov«. Prosimo, da se z Izjavo predhodno seznanite.
Za komuniciranje prek elektronskih kanalov (npr. e-pošte), velja, da ste seznanjeni s tem pravnim pojasnilom in da soglašate z obdelavo osebnih podatkov, ki jih vsebuje vaše sporočilo.

Za strokovne informacije o farmacevtskih izdelkih nam pišite na spodnji naslov: - medicinski oddelek: mi.slovenia@bayer.com; tel. 01 581 44 00